Cum să vă îngroșați și măriți penisul în mod natural

Uneori, bărbații se simt stânjeniți de mărimea penisului lor și cred că eșuează în relațiile sexuale. Dacă aveți un partener, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vorbiți sincer cu el. Dacă, în ciuda acestui lucru, imaginea de sine este distorsionată de mărimea penisului, noi vă putem oferi soluția. Este posibil să obțineți mărirea penisului fără intervenție chirurgicală? Răspunsul este da: cu exerciții.

Cu exerciții puteți obține un penis mai gros și mai lung. Deși creșterea de dimensiuni care se va obține nu va fi prea izbitoare, cu siguranță câțiva centimetri vor fi suficienți pentru a avea o mai bună stimă sau pentru a vă satisface partenerul.

Ce dimensiune este considerată normală?

Putem spune că nu există o mărime exactă care să fie considerată ca atare. În ciuda acestui fapt, au fost efectuate diferite studii la nivel mondial. Dimensiunea penisului flasc variază între 5 și 13 cm, iar în erecție variază între 12 și 18 cm.

Experții iau în considerare tratamentul chirurgical doar atunci când dimensiunea în erecție este mică. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandabil să faceți exerciții de mărire a penisului înainte de a vă supune unei intervenții chirurgicale.

Jelqing, exercițiu de făcut acasă

Jelqing este o opțiune naturală pentru mărirea penisului, nu are contraindicații, dar trebuie să ai răbdare. Exercițiile trebuie să fie consistente și să facă parte dintr-o rutină.

Unul dintre exerciții este întinderea normală, în care țineți penisul la 1 cm sub gland. Apoi, întindeți ușor în față, cu o anumită forță, dar fără a provoca durere. Atunci când avem această poziție, o vom lăsa timp de 20 sau 30 de secunde și apoi ne vom relaxa. Apoi repetăm tehnica, dar ținând penisul în jos, în sus, la dreapta și la stânga. Acest lucru va întinde treptat țesuturile care fac parte din penis.

O altă propunere este întinderea prin rotație. Pentru a face acest lucru, țineți penisul la 1 cm sub gland cu ajutorul degetului arătător și al degetului mare. Apoi, întindeți înainte până când simțiți o anumită presiune. Rotiți penisul într-o direcție timp de aproximativ 15 secunde și apoi în altă direcție. Exact ca și cum am face cercuri. Repetați acești pași de 5 până la 10 ori, rotindu-vă de 3 ori pe fiecare parte.

Puteți face și un exercițiu de stretching inversat. În acest caz, plasați degetul mare al ambelor mâini la 1 cm sub glandul penisului. Celelalte degete sub penis, pentru a susține penisul. Apoi, trageți ușor pielea spre înapoi cu degetele mari, dar fără a mișca degetele dedesubt. Acest lucru trebuie făcut până când simțiți că pielea se întinde, dar fără a provoca durere. Mențineți această poziție timp de 20 de secunde și relaxați-vă. După aceea, repetați acești pași de încă 5 până la 7 ori. Odihniți-vă timp de 5 până la 10 secunde între fiecare repetiție.

Exerciții Kegel și Jelqing

Exercițiile Kegel pot fi cunoscute de multe femei. Acestea sunt foarte recomandate pentru întărirea planșeului pelvian în timpul sarcinii. În acest caz, scopul este de a trimite mai mult sânge la penis. Mușchiul pubococcygeus este situat între anus și testicule. Este mușchiul pe care, atunci când urinăm, îl contractăm pentru a întrerupe urinarea.

Combinând exercițiile Kegel cu exercițiile Jelqing se vor obține rezultate mai bune. În acest fel, mai mult sânge va fi trimis la penis în timpul exercițiilor de întindere pe care le faceți. Unul dintre exerciții constă în a efectua contracții cu mușchiul pubococcigian, începând ușor. În loc să eliberați contracția, creșteți intensitatea încetul cu încetul. În cele din urmă, când vedeți că nu mai puteți crește intensitatea contracției, mențineți-o timp de 30 de secunde. După aceea, relaxați-vă pentru câteva secunde și repetați de câteva ori. Intensitatea trebuie lucrată, iar pentru început mușchiul trebuie contractat timp de 5 secunde. Următoarea contracție ar trebui să fie mai lungă decât cea precedentă. Scopul este să obțineți cea mai puternică contracție pe care o puteți obține și să o mențineți timp de aproximativ 5 minute. Apoi relaxați-vă și repetați exercițiul de mai multe ori.

Exercițiile de contracție și relaxare sunt foarte utile și pot fi începute. Ar trebui să faceți 120 de contracții în 5 serii de 24 de contracții. Repausurile ar trebui să fie de 5 secunde între ele. Un alt exercițiu foarte eficient este exercițiul de respirație și contracție, asemănător cu cel precedent. În acest caz, începeți prin a contracta încet mușchiul până când simțiți că nu se mai poate contracta. Țineți-vă respirația timp de aproximativ 20 de secunde, în timp ce mușchiul este încordat. Ar trebui să încercați să ajungeți la 40 de secunde.

Măsuri de precauție de care trebuie să se țină cont

Este foarte important să faceți exercițiile corect și acestea nu trebuie să fie dureroase. Dacă simțiți durere, opriți-vă. Este posibil să le faceți greșit sau să fi făcut prea multe repetări.

Când apare durerea, este posibil ca întinderea să fie excesivă. Ligamentul suspensor nu poate fi întins prea mult, deoarece erecțiile pot fi dureroase după aceea. Penisul trebuie să se odihnească o dată la două zile, penisul trebuie să se odihnească pentru a crește. Fiți răbdători și consecvenți cu ei. Rezultatele pot fi văzute în câteva săptămâni. Nu uitați niciodată că cel mai bun autoajutor pe care îl putem practica este să avem o atitudine foarte pozitivă și o stare de spirit foarte bună pentru tot ceea ce ni se întâmplă și astfel să facem un exercițiu bun pe care psihologia ni-l recomandă și să prevenim problemele de sănătate mintală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *