Mărirea penisului: care este cea mai eficientă metodă?

Există diferite teorii cu privire la faptul că mărirea penisului este un mit sau o realitate. Mulțumită acestui articol veți înțelege că este cu adevărat posibil să o faceți și care sunt cele mai eficiente metode pentru a o realiza. Tehnica folosită este o intervenție chirurgicală numită faloplastie sau operație de mărire a penisului.

Tipuri de tehnici chirurgicale pentru mărirea penisului

Atunci când un profesionist expert efectuează o operație de aceste caracteristici, nu există riscuri suplimentare față de cele implicate în orice tip de intervenție chirurgicală în care se folosește anestezia.

O operație de acest tip este uneori descurajată de unii medici, în funcție de scenariu. Fie pentru că nu sunt familiarizați cu tehnica, fie pentru că nu cunosc un loc cu condiții corespunzătoare la care să își poată îndruma pacientul în siguranță.

Atunci când un pacient dorește să se supună unei astfel de intervenții chirurgicale este extrem de important ca acesta să știe foarte clar la ce să se aștepte și la ce să nu se aștepte. Nu trebuie să aibă o percepție care să nu fie în concordanță cu realitatea, astfel încât să nu fie nemulțumit chiar dacă operația este un real succes. Atunci când un pacient, în ciuda faptului că a primit toate informațiile, are așteptări nerealiste, acesta ar trebui să fie exclus de la operație, deoarece rezultatul nu poate fi niciodată cel pe care îl aștepta.

Originea faloplastiei

Această tehnică chirurgicală a fost descrisă pentru prima dată în 1990 de către un chirurg chinez. Acest medic a conceput o modalitate de a avea acces la ligamentul suspensor al penisului și, la rândul său, la ligamentele cuneiforme ale acestuia de ambele părți, cu o incizie în formă de „V” inversat în zona infrapubiană, chiar lângă baza penisului.

Acest ligament este responsabil pentru ancorarea penisului la baza planșeului pelvian și asigură, de asemenea, suportul atunci când penisul este în erecție. Cu ajutorul secțiunii descrise mai sus, partea penisului care rămâne în zona internă a cavității pelviene este extrasă spre exterior, iar zona ascunsă este adusă în exterior. Cu alte cuvinte, sunt îndepărtați câțiva centimetri din penisul care există deja, dar care se află complet ascuns la vedere, într-o zonă interioară a corpului.

Unii oameni cred că această intervenție chirurgicală constă în introducerea unei proteze sau ceva similar, ca în cazul măririi sânilor la femei, dar nimic mai fals. În cazul bărbaților, totul este complet natural și nu se poate alege dimensiunea dorită, deoarece nu se dispune decât de lungimea penisului care există deja în prealabil.

La ce să te aștepți de la operația de mărire a penisului?

Deoarece nu este vorba de alegerea unei proteze, trebuie acordată o mare atenție anatomiei și caracteristicilor pacientului. Aceasta este cea care va determina rezultatul.

Media actuală este, de obicei, de 3,6 centimetri, ceea ce este vizibil în special în stare flască.

Care sunt cele mai eficiente tipuri de tehnici chirurgicale?

Abordarea chirurgicală a măririi penisului a fost perfecționată de-a lungul celor peste 20 de ani de experiență în acest tip de intervenție. De fapt, am reușit să protocolizăm atât procesul chirurgical, cât și cel postoperator, pentru a crește și consolida semnificativ rezultatele.

Tipul de intervenție chirurgicală care urmează să fie utilizat este, de obicei, stabilit de către chirurg în timpul primei vizite, întotdeauna după o explorare anatomică exhaustivă.

Unul dintre cele mai importante elemente de care trebuie să se țină cont înainte de orice intervenție, mai ales una de acest tip, este selectarea unui chirurg bun. Este recomandat ca acesta să aibă reputația și experiența necesară atât în ceea ce privește augmentarea longitudinală, cât și să fie un bun specialist în tractul genital masculin, adică un bun androlog sau urolog.

Acest tip de intervenție chirurgicală este de obicei recomandat acelor pacienți care necesită rectificarea curburii membrului, deoarece scurtarea este principalul efect secundar al acestei circumstanțe.

Trebuie avut în vedere că nu există un singur procedeu chirurgical pentru mărirea penisului, deoarece unele se concentrează pe circumferință, iar altele pe lungime. Cu toate acestea, este obișnuit ca ambele tehnici să fie combinate în cadrul aceleiași proceduri.

În cadrul faloplastiei de mărire, ligamentul suspensor al penisului este secționat. Nu este o tehnică dificilă, dar nu este lipsită de complicații, inclusiv, de exemplu, de alterarea senzației penisului.

Este o tehnică care poate fi combinată sau completată cu extensoare. Retragerea are loc în timpul procesului de vindecare, ceea ce poate avea un efect opus celui dorit. În cazul în care se formează o cicatrice foarte mare, este posibil ca partea descoperită să fie reintrodusă în timpul acestei faze de vindecare.

Există, de asemenea, posibilitatea apariției altor complicații, cum ar fi vânătăi, modificări ale senzației, infecții sau chiar disfuncții erectile, deși, de obicei, acestea sunt fără incidente.

În ceea ce privește metoda de mărire a grosimii, se injectează silicon, PMMA sau alți compuși în axul penisului. Circumcizia este necesară înainte de acest tratament.

Când vorbim despre operația de mărire, trebuie spus că rezultatul este extrem de rapid. În cazul în care chirurgul este un expert profesionist în domeniu, este necesară o ședere în clinică de cel puțin 24 de ore pentru a efectua această operație simplă.

După operație, se prescriu o serie de exerciții de întindere manuală sau utilizarea unei targă mecanică pentru a consolida operația și, dacă este posibil, pentru a crește puțin mai mult rezultatul obținut prin operație.

Utilizarea extensorului mecanic

Până în prezent, a fost menționată doar tehnica chirurgicală. Cu toate acestea, este posibilă îmbunătățirea acesteia prin utilizarea ulterioară a altor opțiuni, cum ar fi extensorul mecanic sau diferite exerciții manuale.

În cazul unui extensor, membrul trebuie măsurat cu un calibru și apoi trebuie să i se arate plasarea corectă. Este necesar să se monitorizeze progresul fiecărui pacient și să se verifice din când în când eficiența acestuia. Dacă sunt respectate toate indicațiile profesionistului specializat și dacă este folosit pentru timpul prescris, rezultatele vor fi cu adevărat eficiente.

Este posibilă mărirea penisului prin efectuarea de exerciții specifice?

Această metodologie este cea mai răspândită și populară, deoarece poate fi făcută acasă și se pot obține câțiva centimetri în plus, deși cea mai mare utilitate a acestei tehnici se observă atunci când este folosită după o operație, sporind efectele acesteia.

Cu aceste exerciții la domiciliu, se îmbunătățește circulația sanguină a membrului și, în acest fel, se obține o alungire suplimentară. În cele ce urmează sunt prezentate etapele implicate în această procedură:

  • Înmuiați un prosop sau o compresă în apă fierbinte timp de câteva minute. Acoperiți apoi penisul complet cu acesta. Acest lucru va dilata vasele și va crește rezultatele exercițiilor care urmează să fie efectuate ulterior.
  • Aplicați un lubrifiant pentru a evita iritațiile. Cei mai buni lubrifianți sunt cei pe bază de apă, adică aceiași cu cei folosiți pentru actul sexual. Nu este recomandat să înlocuiți lubrifiantul cu ulei sau săpun, deoarece penisul este o zonă foarte sensibilă și s-ar putea irita cu ușurință.
  • Fiți într-un loc liniștit, cât mai departe de zgomot și unde nu veți fi întreruptă. Va fi nevoie de cel puțin 20 de minute pentru a efectua exercițiile în mod corespunzător.

Tipuri de exerciții

  • Folosiți degetul mare și arătătorul pentru a forma simbolul „ok” și prindeți ferm vârful penisului. Întindeți penisul în față timp de 10 până la 15 secunde. Apoi scuturați și restabiliți fluxul sanguin. Această mișcare trebuie repetată cu penisul în sus, la stânga, la dreapta și în jos. Este foarte important să scuturați penisul între fiecare repetiție pentru a restabili fluxul sanguin.
  • Dacă vrei să mărești penisul, cea mai bună metodă de folosit este metoda Jelquing, cunoscută și sub numele de muls. Această metodă constă în întinderea și stoarcerea penisului cu ambele mâini pentru a împinge sângele de la bază spre cap. În acest fel, țesutul spongios al membrului este forțat să se extindă.

Pentru cele mai bune rezultate, acesta trebuie apucat în poziția „ok”, cu o jumătate de erecție. Mâna trebuie apoi mutată spre capul penisului. Când sunteți pe cale să vă apropiați de capul penisului, schimbați mâna. În mod ideal, faceți cel puțin 100 de repetări în prima săptămână, aproximativ 125 în săptămâna următoare și apoi creșteți numărul de repetări cu 25 săptămânal.

Odată ce se ajunge la 200 de repetări, în a patra săptămână, nu mai creșteți. Nu uitați să refaceți fluxul sanguin după fiecare repetiție.

  • Dacă vreți să aveți erecții mai puternice, trebuie să stăpâniți mușchiul responsabil cu controlul fluxului de urină, adică pubococcigiul. Modalitatea de a-l localiza este atunci când urinezi. Pentru a face acest lucru, pur și simplu opriți fluxul, ceea ce face acest mușchi. Dacă doriți să efectuați acest exercițiu corect, trebuie să strângeți pentru a opri fluxul timp de 5 secunde și apoi să eliberați.

Poți începe cu aproximativ 50 de repetări pe zi și poți crește cu 20 pe săptămână. Rezultatele pot fi observate într-un timp foarte scurt.

Este dimensiunea penisului o problemă psihologică?

Adevărul este că unii bărbați acordă o mare importanță lungimii penisului lor și acest lucru poate duce, printre altele, la depresie, anxietate, respingerea imaginii de sine și pierderea stimei de sine. Aceasta este, fără îndoială, o reflectare a unei probleme psihologice care poate fi depășită cu ajutorul diferitelor terapii.

Odată ce dimensiunile penisului au fost corectate, este posibil ca problemele psihologice să dispară?

Îngrijorarea se ameliorează de obicei sau chiar dispare atunci când pacienții au obținut mărirea dorită a penisului după ce au suferit operația de mărire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *