Disclaimer

Vă rugăm să citiți cu atenție această declarație de declinare a responsabilității („Disclaimer”) înainte de a utiliza site-ul nostru www.rhino-gold.ro. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să acceptați și să respectați această declarație. Dacă nu sunteți de acord cu această declarație, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 1. Informații generale
 • Site-ul nostru www.rhino-gold.ro furnizează informații generale și resurse privind produsele noastre. Aceste informații sunt furnizate în scopuri educaționale și informative și nu reprezintă sfaturi medicale sau profesionale.
 • Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, dar nu putem garanta că toate informațiile sunt întotdeauna complete sau corecte.
 1. Limitarea răspunderii
 • Utilizarea oricăror informații sau conținut disponibile pe acest site se face pe propria răspundere. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea, integritatea sau actualitatea informațiilor.
 • Nu suntem responsabili pentru eventualele daune sau pierderi suferite ca rezultat al utilizării sau încredințării în informațiile sau conținutul acestui site.
 1. Consultanță medicală și sfaturi profesionale
 • Orice informații privind sănătatea sau tratamentele medicale prezentate pe acest site sunt furnizate în scopuri generale și nu trebuie considerate sfaturi medicale.
 • Înainte de a lua orice decizie privind sănătatea, vă recomandăm să consultați un profesionist medical sau specialist în domeniu.
 1. Legi și jurisdicție aplicabile
 • Această declarație de declinare a responsabilității este guvernată de legile în vigoare ale [țara/țara în care este înregistrat site-ul].
 • Orice litigiu care rezultă din această declarație va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din [locul în care este înregistrat site-ul].

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica această declarație de declinare a responsabilității în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.